Oplev Gdansk

GDANSK DIREKTE

Ryanair​ flyver direkte mellem Aarhus og historiske Gdansk. Skal du med på forlænget weekend i den smukke by?

​​> Ja tak, lad mig finde flybilletter til Gdansk!


Gdansk

COSTA DEL GDANSK...?

De færreste tænker nok på badeferie, når de hører om byen, men faktisk har Gdansk en lang række lækre badestrande, som kan måle sig med flere af Europas strandperler. Strandene er både rene og flotte, og de har alle gratis adgang hele året. Præcis ligesom sydpå kan man både opleve strande, hvor naturen står alene, og hvor der er rum og plads til at tænke store tanker under en afslappende gåtur langs vandet. 

Sopot Strand Gdansk

Andre steder kan man fristes til at bruge kælenavnet 'Den østeuropæiske Riviera', da man her finder strandbarer, restauranter og underholdning for hele familien. Strandene er samtidig nemme at komme til - lej for eksempel en cykel, eller hop på en sporvogn direkte fra centrum. 

​Er du en kræsen spa-turist?

Spa i Gdansk

Massage, frisør, ansigtsbehandling, mani- og pedicure, oplevelsesbruser, isbad, duft-jacuzzi og saunagus... Er der noget, de kan i Gdansk, Sopot og Gdynia, så er det wellness-treatments og spa. Området er således ikke overraskende et yndet feriemål for spa-turister, for her finder du et udbud af skønheds- og velværebehandlinger som ingen andre steder. Er det tid til at blive ’pampered’ - måske på tur med dine veninder - så er Trebyen uden tvivl derfor et virkelig godt bud på din næste destination. Og prisniveauet er tilmed meget fornuftigt.

Siden midt i 1800-tallet har kur-turister været tiltrukket af badebyen Sopot, der er bygget op omkring hoteller med kurfaciliteter. De fleste af byens hoteller har haft store afdelinger med et udvalg af kur-bade i havvand og ferskvand - og selvom tiderne og dermed metoderne har ændret sig, så holdes traditionen stadig i hævd på mange af hotellerne med lækre, topmoderne spa-afdelinger. 

Trebyens beliggenhed ved havet gør samtidig spa-ferier i området ekstra populære, da behandlingerne kan kombineres med for eksempel frisk luft og lange gå-ture ved vandet.

Blandt de spa- og wellnesssteder, der hitter på diverse top 10-lister i Gdansk, kan blandt andet nævnes Thao Thai Spa, Arcadia Spa, Jacques Andre Hair & Spa, Joliesse Hair & Spa, Marina Day Spa, Urban Spa (på Hilton Hotel) og Diamond Clinic. I Sopot kan vi fremhæve fx Grand Hotel, Thai Mai, Sand Spa og Sheraton Sopot Spa.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte