Om Aarhus Airport


Aarhus Airport - tættere på

Aarhus Airport er østjydernes nærlufthavn med blot 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers. Med et rute- og charternet, der dækker vigtige dele af Europa, sikrer vi det østjyske erhvervsliv og østjyderne hurtig og nem adgang til og fra europæiske destinationer som fx Sivota, Stockholm, Nice og Mallorca. Via vores ruter til fx København, London og Oslo sikrer vi desuden, at østjyderne kan komme videre ud i verden til hundredvis af andre destinationer. Aarhus Airport beskæftiger ca. 100 medarbejdere – fra check-in-medarbejdere og passagerservice til ramp- og security-folk. Aarhus Airport - lige i din baghave! 

Mission

Aarhus Airport sikrer Østjyllands borgere samt erhvervs-, uddannelses- og forskningsmiljø hurtig og nem flytransport til og fra europæiske destinationer – samt via hubs videre ud i en globaliseret verden. Lufthavnen tilstræber, at dens faciliteter, mindset og set-up er attraktive for etablering af nye ruter og charterafgange til efterspurgte rejse- og feriemål i Europa - for såvel Østjyllands borgere som erhvervs-, uddannelses- og forskningsmiljøet.

Vision

Gennem målrettede investeringer i ruteudvikling, faciliteter, passagerservice og effektiv markedsføring vil Aarhus Airport opnå en position som det nærliggende og hyppigste udgangspunkt for østjyske erhvervsvirksomheders og privatrejsendes flyrejser. AAR stræber efter at have velfungerende ruter til de mest populære/efterspurgte destinationer i Europa – både for private samt erhvervs- og uddannelsesmiljøet – samt adgang til hundredvis af andre destinationer via strategiske trafikknudepunkter, som man kan flyve videre fra - ud i verden.

Adm. direktør / CEO i Aarhus Airport Nicolai Krøyer

Administrerende direktør/ CEO Nicolai Krøyer​​


Vil du vide mere om lufthavnens historie? 

> Læs mere om lufthavnens historie


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte