Nye destinationer

​7 nyheder i 2020

Allerede nu har Aarhus Airport kunnet annoncere 7 nyheder rutekortet til åbning i forår/sommer 2020! Bornholm, Varna, Alicante, Zadar, Rhodos, Chania og en genåbning af easyJets populære rute ti Berlin! Læs mere og find links til booking nedenfor:

​Zadar

Zadar

​Den seneste nye rute på listen er Zadar​ i Kroatien. Kroatien er en skøn og prisvenlig feriedestination, og netop Zadar​ ved Dalmatiens kyst byder i den grad på oplevelser ud over det sædvanlige. Hvornår har du eksempelvis sidst danset på solceller, set på vandfald, lyttet til to- nerne fra et enormt hav-orgel og besøgt hjerte- formede kærlighedsøer? Et besøg i Zadar​ virker som en kæmpe oplevelse! Og med Ryanairs billige priser kommer vi uden tvivl også til at sende et hav af østjyder afsted til sommer!

 > Ja tak, lad mig finde min næste rejse til Zadar med det samme!

​Bornholm

Bornholm

​...Bornholm, Bornhoooolm DEEEN DEJLIGSTE FERIEØ - efter sigende :-) Der er ingen tvivl om, at østjyderne blev glade, da DAT​ annoncerede, at de ville åbne ruten til Bornholm​ fra AAR. Det havde vi da også forventet, for Bornholm er både populær og trendy! Specielt inden for romantiske parferier, livsnyderi og gastrorejser har Bornholm de senere år haft stor succes. Men som altid er Bornholm en ferieperle for hele familien - og med en ultrakort flyvetur på kun 37 minutter!

> Ja tak, lad mig finde min næste rejse til Bornholm med det samme!​​

Chania

Chania

​SAS​ åbner ruten til hovedbyen på Kreta - Chania​. Kreta er en stor solfavorit blandt danskerne og behøver nærmest ingen introduktion. Solskin, feta og turkisblåt vand - what’s not to like? Destinationen fandtes allerede på Aarhus Airports rutekort som destination med ÅrhusCharter​, men at det nu er en ruteflyvning, giver østjyderne endnu flere muligheder for at nyde de smukke ø og græske charme!

> Ja tak, lad mig finde min næste rejse til Kreta med det samme!

Rhodos 

Rhodos

​Rhodos er endnu en græsk ø til ruteporteføljen - og endnu en klassisk favorit blandt rejsende. Det er Århus Charter, der tilbyder Rhodos som ny destination i sommeren 2020. Det forventes, at destinationen bliver en stor succes, da den har været efterspurgt længe af østjyderne - og med god grund! Rhodos er en gudesmuk ø med kilometerlange strande, antikke bygninger, bjerglandskab og ikke mindst nogle af de helt ikoniske græske små byer med kridhvide huse ud mod det azurblå hav.

> Ja tak, lad mig finde min næste rejse til Rhodos med det samme!

varna

Varna

​Det er rejseselskabet Balkan Holidays​, der sætter Varna på rutekortet fra AAR. Varna i sig selv er ikke kendt som den store turistmagnet - selvom det skulle være en både smuk og interessant by. Den største grund til, at turister tager dertil, er som oftest, at den ligger tæt på populære soldestinationer langs kysten. Og det er da også netop de to destinationer Golden Sands​ og St. Konstantin​, der vil være i kataloget fra Aarhus Airport. Golden Sands er den prisbillige strand- by for festaber og strandløver (og alt andet godtfolk, som gerne vil billigt på ferie under varme himmelstrøg). I St. Konstantin er livet lidt langsommere og musikken noget lavere, og her er mere fokus på wellness og varme kilder.

> Ja tak, lad mig finde min næste rejse til Bulgarien med det samme!

Alicante​

Alicante

SAS​ har til manges glæde annonceret, at de i højsæsonen vil flyve til den populære spanske destination Alicante! For de fleste er det nok bare at forestille sig det dejlige vejr og de smukke strande - men palmer, tapas og sangria skader heller ikke, vel? Vil man være aktiv, er der snorkling, cykelture og hike i den smukke natur - og mod betagende vandfald.

> Ja tak, lad mig finde min næste rejse til Alicante med det samme!

Berlin

​​De fleste østjyder har været i Berlin - og langt de fleste drømmer om at bruge meget mere tid der - og nu bliver det ikke nemmere!​ Du kan flyve direkte alle mandage og fredage - perfekt til den forlængende weekend i den spændende storby!​​ Da det er det britiske lavprisselskab easyJet der flyver ruten kan man altid finde billetter til billige priser.

> Ja tak, lad mig finde min næste rejse til Berlin med det samme!​​

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte