Nice

Vidunderlige Nice

Nice har altid været en yndet destination for danskerne, og ikke mindst østjyderne, som også i høj grad selv ejer ferieboliger i det sydfranske - og det forstår man godt! Nice tilbyder nemlig alt det, som danskerne elsker - sol, mad, vin, stemning og ikke mindst betagende udsigter.

Derfor er Aarhus Airport også særligt glade for at annoncere SAS' nye rute til Nice, som flyver hver lørdag hele året - med pause i de kolde måneder fra november til april.

> Ja tak, lad mig finde mine næste billetter til drømmeferien i Nice​​​

Æstetik for alle sanserne

​​Nice er på alle måder en æstetisk destination, og mange ville nok sige, at det netop er dét, franskmændende kan: Vise smukke sanselige oplevelser. I Nice vil man bestemt ikke blive snydt for smukke omgivelser, uanset om man er kommet for at se på det turkisblå hav, smukke bjerge med frodig bevoksning, kunstfærdige kager, magiske blomstermarker, smukke stræder, flotte mennesker, eller de helt fantastiske promenader - Nice har det hele! ​

Udover disse helt umiddelbare smukke oplevelser er der også stor mulighed for at opsøge den mere stadfæstede æstetik på kunstmuseer over hele Nice. Ud over det imponerende 'MAMAC'​ (Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain​), hvor selv ikke-kunstelskerne kan nyde den moderne kunst og de imponerende installationer, tilbyder Nice en lang række verdenskendte museer. De mest kendte må være Matisse-museet​ og Chagall-museet​, begge dedikeret til de verdenberømte kunstnere, som lægger navn til - og begge en oplevelse værd. Og måske får du også, som så mange andre, lyst til at købe en plakat med hjem, som et evigt minde om din smukke ferie i Nice? Er du til kunst af mere direkte art, eller rejser du med børn, bør du overveje at besøge the International Museum of Naïve Art​​. Her vil du opleve kunst malet af naivisterne med en mere direkte og ofte underholdende tilgang til motiver, som ofte giver beskueren et smil på læben - og måske endda et godt grin med din familie?

Nice for vinentusiaster 

Alle ved, at Frankrig har styr på deres vin - så er man som de fleste danskere til de skønne dråber, er en sommerferie i Frankrig helt oplagt! Nice er heller ingen undtagelse. Udover de kendte røde franske dråber, man vil kunne finde på alle beværtninger og på utallige vingårde, bør man dog heller ikke snyde sig for at opleve Nices kendte og i den grad populære rosévin. Måske drikker man ikke mange af de lyserøde dråber herhjemme, men når man sidder på en solvarm dag i Nices skønne omgivelser, så giver det i dén grad mening at nyde et skønt glas iskoldt rosé. Men tag ikke vores ord for gode varer - prøv det selv og se, om ikke også du bliver betaget! 

> Ja tak, lad mig se, hvad rejsende på Tripadvisor siger om vinture i Nice

Pakkerejse eller kun fly?

​Drømmer du også om Nice? SAS' nye rute gør det muligt for dig - nemt, billigt og bekvemt - at komme direkte ned til eventyrlige oplevelser i solvarmen! Har du allerede en feriebolig? Eller ønsker du at finde din overnatning på egen hånd?  Så kan du hver lørdag fra april til oktober flyve med SAS. > Lad mig finde billetterne med SAS allerede nu!​ 

Ønsker du derimod komforten ved at købe en samlet pakke, hvor rejseeksperterne har udvalgt de bedste hoteller og skarpeste priser til dig? Så overvej at rejse med fantastiske Apollo til Nice - direkte fra Aarhus Airport hver lørdag!

Apollo

 > Ja tak, lad Apollo hjælpe mig af sted på mit næste eventyr i Nice!

EXPLORE NICE - SAMLET ÉT STED

​Som til flere af vores andre destinationer har vi samlet et e-magasin fyldt med oplevelser og fif til rejsen - til Nice. > Se e-magagasinet her

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte