Nice

Vidunderlige Nice

Nice har altid været en yndet destination for danskerne, og ikke mindst østjyderne, som også i høj grad selv ejer ferieboliger i det sydfranske - og det forstår man godt! Nice tilbyder nemlig alt det, som danskerne elsker - sol, mad, vin, stemning og ikke mindst betagende udsigter.

Derfor er Aarhus Airport også særligt glade for at annoncere SAS' nye rute til Nice, som åbner d. 14/4-2018 og vil flyve hver lørdag frem til oktober.

> Ja tak, lad mig finde mine næste billetter til drømmeferien i Nice​​​

Æstetik for alle sanserne

​​Nice er på alle måder en æstetisk destination, og mange ville nok sige, at det netop er dét franskmændende kan: vise smukke sanselige oplevelser. I Nice vil man bestemt ikke blive snydt for smukke omgivelser, hvad enten man er kommet for at se på det turkisblå hav, smukke bjerge med frodig bevoksning, kunstfærdige kager, magiske blomstermarker, smukke stræder, flotte mennesker, eller de helt fantastiske promenader - Nice har det hele! ​

Udover disse helt umiddelbare smukke oplevelser, er der også stor mulighed for at opsøge den mere stadfæstede æstetik på kunstmuseer over hele Nice. Udover det imponerende 'MAMAC'​ (Musée d'Art moderne et d'Art contemporain​) hvor selv ikke kunstelskerne kan nyde den moderne kunst og de imponerende installationer, tilbyder Nice en lang række verdenskendte museer. De mest kendte må være Matisse-museet​ og Chagall-museet​, begge dedikerede til de verdenberømte kunstnere, som ligger navn til - og begge en oplevelse værd. Og måske får du også, som så mange andre, lyst til at købe en plakat med hjem, som evigt minde om din smukke ferie i Nice? Er man til kunst af mere direkte art, eller rejser man med børn, bør man overveje at besøge the International Museum of Naïve Art​​. Her vil du opleve kunst malet af naivisterne med en mere direkte og ofte underholdende tilgang til motiver, som ofte giver beskueren et smil på læben - og måske endda et godt grin med din familie?

Nice for vinentusiaster 

Alle ved at Frankrig har styr på deres vin - så er man som de fleste danskere til de skønne dråber, så er en sommerferie i Frankrig helt oplagt! Nice er heller ingen undtagelse. Udover de kendte røde franske dråber man vil kunne finde på alle beværtninger og på utallige vingårde, bør man dog heller ikke snyde sig for at opleve Nices kendte og i den grad populære Rosévin. Måske drikker man ikke meget af de lyserøde dråber herhjemme, men når man sidder på en solvarm dag i Nices skønne omgivelser, så giver det i dén grad mening at nyde et skønt glas iskoldt rosévin. Men tag ikke vores ord for det - prøv det selv og se, om ikke også du bliver betaget! 

> Ja tak, lad mig se hvad rejsende på Tripadvisor siger om vinture i Nice

Pakkerejse eller kun fly?

​Drømmer du også om Nice? SAS' nye rute gør det muligt for dig - nemt, billigt og bekvemt - at komme direkte ned til eventyrlige oplevelser i solvarmen! Har du allerede en feriebolig? Eller ønsker du at finde din overnatning på egen hånd?  Så kan du hver lørdag fra april til oktober flyve med SAS >Lad mig finde billetterne med SAS allerede nu!​ 

Ønsker du derimod komforten i at købe en samlet pakke. hvor rejseeksperterne har udvalgt de bedste hoteller og skarpeste priser til dig? Så overvej at rejse med fantastiske Apollo til Nice - direkte fra Aarhus Airport hver lørdag!

Apollo

 

>Ja tak, lad Apollo hjælpe mig afsted på mit næste eventyr i Nice!

AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte