München Airport: En 5-stjernet vej ud i verden


         

Europas eneste femstjernede lufthavn

Den hypermoderne Munich Airport er den eneste femstjernede lufthavn i Europa og regnes for en af verdens bedste lufthavne. Derved er lufthavnen i samme liga som Hong Kong International Airport, Singapore Changi Airport og Tokyo Haneda Airport.

                                   Book flybilletter til München, direkte fra Aarhus Airport

Flyv direkte fra Aarhus Airport til Europas eneste 5-stjernede lufthavn, Munich Airport. Her får du samtidig adgang til rejsemål over hele verden

(Foto: Markus Mainka / Shutterstock.com)

Lufthavnen prises, når det kommer til effektivitet, brugervenlighed, innovativ teknologi og personlig service. 

Dertil roses Munich Airport især for at være meget overskuelig og nem at begå sig i på trods af, at den hører blandt Europas største lufthavne. Transferlogistikken er skruet rigtigt godt sammen, og det betyder, at man hurtigt kommer fra den ene terminal til den anden, hvis man mellemlander i Munich Airport på vej ud i verden. Den sydtyske lufthavn er en populært hub, og omkring 35 millioner passagerer rejser årligt igennem lufthavnen.

Lufthansa​, som ejer Air Dolomiti​, flyver fra München til over 100 internationale destinationer.  Med ruten fra Aarhus til München får østjyderne derved direkte daglig adgang til destinationer som Milano, Barcelona, Madrid, Moskva, Budapest, Geneve, Venedig og Tel Aviv samt langdistancedestinationer som San Francisco, Montreal, Washington, New York, Beijing, Sao Paulo, Johannesburg og Kairo – blot med et kort skift i München. 

Samtidig ligger flere af danskernes foretrukne østrigske skisportssteder inden for få timers kørsel fra München.

> lad mig se på flybilletter til München. Direkte fra Aarhus Airport​​​


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte