LGBT+ i Manchester

MANCHESTER LGBT+  

Har man ikke været i Manchester, kan man blive fristet til at have den fordom, at en af verdens absolutte fodboldhovedstader kendt for en meget stærk fankultur, måske ikke på samme tid har plads til at være med forrest i forhold til LBGT? Men der bliver de fleste overrasket! Manchester kalder tværtimod sig selv for 'one of the world’s leading gay-friendly cities' - og ikke uden grund! Mest tydeligt er måske at byen har en hel bydel med det officielle navn Gay Village. 


GAY VILLAGE​

Gay Village er lokaliseret omkring Manchesters måske smukkeste kanal, Rochdale Canal, hvilket kun gør bydelen endnu mere værdig til en slendretur. Leder du efter underholdning skal du dog heller ikke lede længe, for barer og restauranter ligger side om side og byder velkommen til alt fra vilde kostumefester til English Tea eller afslappende pints. Vil du opleve denne helt særlige bydel?  Bare følg regnbueflagene - så finder du den!

PRIDE OG EVENTS 

  • ​Den årlige Manchester Pride​ er en af de største i UK, varer traditionelt 4 dage, og ligger i forbindelse med den Britiske 'August Bank Holiday', derfor vil Manchester i 2019 eksplodere af kærlighed og glimmer fra d. 2-5. august.
  • Sparkle​ 12-14 juli 2019
  • ​Great British Bear Bash​ 2-6 maj 2019

> Ja tak lad mig finde billetter til min næste tur!​

AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte