Mallorca

Det altid populære ferieparadis Magiske Mallorca – øen der har alt!

Rejs med Århus Charter til smukke Mallorca, direkte fra Aarhus Airport. Århus Charter holder til i den charmerende by Can Picafort, hvor man som gæst lever dør om dør med lokalbefolkningen. Byen byder på rigtig flotte strande, gode restauranter og hyggelige butikker.

Mallorca er et alsidigt rejsemål, hvor man som gæst overalt vil opleve en imødekommende lokalbefolkning, flotte og børnevenlige sandstrande, hyggelige butikker og restauranter, der oser af mallorcinsk stemning. Mallorca er et sikkert valg, uanset om man er til afslapning, aktiv ferie, natur- og kulturelle oplevelser eller blot vil nyde øens fantastiske gastronomi. Besøg også øens hovedby, Palma, der er fyldt med hyggelige caféer, restauranter og skøn arkitektur, ikke mindst byens imponerende katedral, der ligger smukt placeret ved byens havnefront.  ​Besøg smukke landsbyer, kør igennem betagende appelsin- og olivenlunde, nyd livet på de perfekte hvide sandstrande og husk ikke mindst at nyde det lokale køkken der bugner af smagsoplevelser og friske lokale råvarer. Mallorca er stedet, hvor skønne ferieoplevelser bare venter på dit besøg!

> Se hvad de rejsende mener du bør opleve på Mallorca

Rejs med Århus Charter til den charmerende by Can Picafort på Mallorcas nordøstlige kyst, direkte fra Aarhus Airport hver fredag kl. 18.00 til og med midten af oktober 2017

> Ja tak, lad mig finde min næste drømmeferie på øen der har alt


NB! Århus Charter tilbyder altid gratis parkering i Aarhus Airport. 

GOD FERIE!​


AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte