Mallorca - fra Aarhus Airport


Rejs med Århus Charter til smukke Mallorca, direkte fra Aarhus Airport. Husk at Århus Charter altid tilbyder gratis parkering i Aarhus Airport

 Magiske Mallorca – øen der har alt!

Mallorca er uden tvivl en af østjydernes favoritdestinationer - og med god grund!  

Hvad kan Mallorca?

Mallorca er et alsidigt rejsemål, hvor man som gæst overalt vil opleve en imødekommende lokalbefolkning, flotte og børnevenlige sandstrande, hyggelige butikker og restauranter, der oser af mallorcinsk stemning. Mallorca er et sikkert valg, uanset om man er til afslapning, aktiv ferie, natur- og kulturelle oplevelser eller blot vil nyde øens fantastiske gastronomi. Besøg også øens hovedby, Palma, der er fyldt med hyggelige caféer, restauranter og skøn arkitektur, ikke mindst byens imponerende katedral, der ligger smukt placeret ved byens havnefront.  Besøg smukke landsbyer, kør igennem betagende appelsin- og olivenlunde, nyd livet på de perfekte hvide sandstrande og husk ikke mindst at nyde det lokale køkken, der bugner af smagsoplevelser og friske lokale råvarer. Mallorca er stedet, hvor skønne ferieoplevelser bare venter på dit besøg!

Find billetter direkte fra Aarhus til Mallorca her

> Se hvad de rejsende mener, du bør opleve på Mallorca

Rejs med Århus Charter til Mallorca

Rejs med Århus Charter til smukke Mallorca, direkte fra Aarhus Airport. Århus Charter holder til i den charmerende by Can Picafort, hvor man som gæst lever dør om dør med lokalbefolkningen. Byen byder på rigtig flotte strande, gode restauranter og hyggelige butikker.

Pssst... husk at Århus Charter altid tilbyder gratis parkering i Aarhus Airport. 


> Ja tak, lad mig finde min næste drømmeferie med Århus Charter

> ALTERNATIV: Du kan også booke flybilletter til Mallorca (via CPH) med SAS - her 

Rigtig GOD FERIE!


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte