Oplev Malaga

Den charmerende solkyst

​Costa del Sol er en velkendt juvel på Spaniens middelhavskyst – en kystlinje, vi danskere har elsket og besøgt, siden charterferierne kom på programmet i 1960’erne. Området byder på alt fra lækre strande og betagende arkitektur til et velrenommeret køkken og en skattet vinproduktion.   Oplev den charmerende Malaga, som med sine 600.00 indbyggere betegnes som en veritabel storby, men med alt det charmerende kystliv som hører Sydspanien til. 

Solferie med Sunweb

Er du mere til pakkerejse end flybilletter og byg selv feríe? Så kan du glæde dig over at du i 2020 også kan rejse med Sunweb direkte til den betagende solkyst. Sunweb tilbyder et imponerende udvalg af hoteller og lejligheder på Costa del sol, og uanset om du søger en All Inclusive ferie for hele familien, en afslappende voksenferie eller noget helt tredje, så har de helt sikkert også en ferie, der passer til dig. Sunweb har dansk guideservice på Costa del Sol i sommerhalvåret, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.​

> Ja tak, lad mig finde min næste drømmeferie til Costa del Sol​

​INFO OM RUTEN

DIREKTE FRA AARHUS - OP TIL 2 GANGE OM UGEN

SAS flyver i 2020 op til 2 gange om ugen direkte til den skønne solkyst direkte fra Aarhus Airport – og der er masser at opleve i området, uanset om du er til traditionel familieferie eller holder af at udforske et område på egen hånd. Hop på flyveren fra Aarhus til Malaga hver hver lørdag maj til oktober (16/5-17/8) og i højsæsonen flyver den også  hver tirsdag (30/6 -4/8).  Flyveturen med SAS tager lidt under 4 timer hver vej, og turen tilbagelægges i et lækkert Airbus A320-fly med særdeles bekvemme afgangstider.

>ja tak! Lad mig booke flybilletter med SAS til Malaga​​

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte