Madeira - direkte fra Aarhus Airport

Oplev blomsterøen Madeira


Rejs med Århus Charter til smukke Madeira, direkte fra Aarhus Airport. Som noget nyt tilbydes Madeira-gæster inden afrejse et møde med en af Århus Charters OplevelsesGuider, der gerne deler ud af deres erfaringer til, hvad ferien på Madeira kan indeholde.

Find din ferie til Madeira her

Århus Charter holder til i øens charmerende hovedby Funchal, hvor den gamle bydel glimrer med sit farvestrålende lokale marked, den smukke katedral samt de kunstneriske, bemalede døre, som giver hyggelige og stemningsfyldte gader. Madeira kendes af mange som "Blomsterøen i Atlanten" pga. sin rige og alsidige flora, og svævebanen fører da også til både den tropiske og den botaniske have. 

Julestemning og festfyrværkeri på Madeira

Skab nye traditioner til jul og nytår, væk fra sne, slud og kulde, og nyd julehøjtiden på Madeira, hvor gader og stræder er pyntet op med de smukkeste dekorationer af julelys. Også nytåret på Madeira er helt spektakulært og byder på et verdenskendt festfyrværkeri uden sammenligning!

> Se alle Århus Charters hoteller på Madeira

 
NB! Århus Charter tilbyder altid GRATIS PARKERING i Aarhus Airport.

Rejs med Århus Charter til smukke Madeira, direkte fra Aarhus Airport. Skøn charterfamilie for hele familien - nemt og bekvemt fra Aarhus

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status
Rejsemål direkte fra Aarhus Airport

Udvalgte one-stop

Direkte