London

Oplev byen, der aldrig sover

London er en oplagt destination for oplevelser og nydelse, så forkæl dig selv med en weekendtur til den pulserende storby. Her kan du opleve den ultimative storbyfornemmelse, mens du forkæler din æstetiske sans på Tate Modern eller dine smagsløg med moderne streetfood på Picadilly. Tag en selfie med en af dine idoler på Madam Tussauds, shop endeløst på Oxford Street, eller nyd den hyggelige atmosfære og autentiske pub-grub på en af de mange stemningsfyldte beværtninger. Uanset om du er et luksusdyr, en foodie, fodboldfreak, kulturelsker eller powershopper, så har London alt inden for rækkevidde og er derfor et paradis for selvforkælelse og oplevelser.

2 direkte ruter fra Aarhus

Du har to muligheder for at flyve direkte fra Aarhus - og begge er billige! 


Ryanair 

Ryanair​ har i næsten 20 år fløjet hele året mellem og Aarhus og lufthavnen i Stansted - lige nu flyver de op til 7 afgange om ugen  > Find billetter her


easyJet

​easyJet​ flyver til nærlufthavnen Gatwic​k alle fredage og mandage i vintersæsonen - perfekt tidstabel for den billige weekendtur > Find billetter her

top 10 attraktioner i London:


5 grunde til at opleve London

Uanset om du skal gøre forretning eller underholdes, så er London en oplagt destination for din næste tur. Byen har ligget uanfægtet på førstepladsen over verdens mest populære destinationer længe – og det ser ikke ud til, at den pulserende by lader sig overhale inden for den nærmeste fremtid. Men hvad er det London har, der tiltrækker så mange besøgende hver eneste dag? Her er fem gode grunde til, at folk verden over besøger London – og måske til at du bør gøre det samme?

1. Mad

Uanset om du vil forkæle eller udfordre dine smagsløg, så er London en oplagt destination for en enhver ’foodie’. Man kan ikke komme uden om klassikere som fish & chips, afternoon tea med scones og agurkesandwich og sunday roast med Yorkshire pudding. Når klassikerne er krydset af på listen, er der ingen undskyldning for ikke også at gå på smagseventyr og opleve det imponerende udvalg af specialiteter fra hele verden - eksempelvis som billig street food på en af de mange markeder.

2. Fodbold

London er et mekka for fodboldelskere, og byen er blandt andet hjemsted for flere af de helt store fodboldklubber som Chelsea og Arsenal. Selvom man ikke skulle være den største fodboldnørd, så er det med garanti en stor oplevelse at opleve fankulturen og stemningen til en kamp på et af de mange stadioner i London. Alternativt kan du opleve stemingen på storskærm med en fadøl i hånden på en af de mange hyggelige pubs.

3. Kultur

Er du til teater, kunst, film, museer, street-art eller noget helt andet - London har alt, hvad hjertet kan begære for kulturelskeren. Er du bognørd, kan byen også noget helt særligt, fordi der netop er så mange af historiens største forfattere, som har slået sine folder i London, så der er et stort udvalg at literære rundture på sporet af de store forfattere gennem tiden. Har man ikke taget den store pung med på turen, er en anden stor fordel ved byen, at rigtig mange af de store seværdigheder er helt gratis at besøge.

4. Shopping

London er altid med på beatet og de nyeste trends, og uanset om du leder efter luksuriøse modehuse på Bond Street, billige highstreet mærker på Oxford Street eller sjove og unikke vintagefund i SoHo – så er London stedet, der kan tilfredsstille selv den mest garvede shopaholic.  Man bør bestemt heller ikke snyde sig selv for et besøg på et af de mange markeder, hvor en time hurtigt tager den næste.

5. Business

England er et stort handelsimperium – og her er London hjertet! Byen har et utal af businessdistrikter og ligger da også konsekvent på de store top 5 lister over verdens bedste byer at gøre forretning i. London er ydermere en stærk forbindelse til resten af verden gennem de mange lufthavne, der kan flyve til næsten enhver destination i verden.

Er DU ekspert i den fantastiske storby? Hvis ikke så se et par tips til, hvordan du får den perfekte tur til London:

Flyv billigt, direkte til London op til 9 gange om ugen fra Aarhus Airport - hvorfor vente? 

Book flybilletter til London​  allerede i dag! 

Juleshopping i skønne London? 

Forær årets første julegave til dig selv ved at kombinere dine julegaveindkøb med en hyggelig weekendtur til en spændende storby. London er specielt stemningsfuld ved juletid og giver dig rig mulighed for at shoppe alt, hvad hjertet begærer - samtidig med at byen tilbyder et utal af julemarkeder og underholdning, der skaber den helt rigtige julestemning.

Oplev eksempelvis, at Hyde Park i juletiden er forvandlet til Winter Wonderland, hvor du bl.a. kan hilse på julemanden i Santa Land, skøjte på Englands største skøjtebane eller prøve en af de vilde forlystelser! Og hvordan mon årets udsmykning er i hyggelige Liberty, lækre Harrod's eller cool Selfridges...? Eller hvad med Fortnum & Mason's eventyrlige butik, der bugner af engelsk klasse med te, kaffe, kager, kiks og marmelade - og ret sikkert slår benene væk under dig med deres fantastiske udsmykning og smukke gaveæsker.  London ved juletid skal opleves! ​

> Ja, tak - lad mig se på billetter til London


NB! Ved juletid er London et mekka af lys, oplevelser og fantastisk stemning - på den klassiske måde. Tag på juleshopping med en god ven, veninde eller kæresten, konen eller din mor - og kom hjem med helt særlige gaver til dem, du holder af.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte