Sommernyhed - ferie i Oslo


OSLO ER I DISSE ÅR BLANDT EUROPAS HURTIGST VOKSENDE BYER. MED SINE NYE KVARTERER, INNOVATIVE MADKULTUR, MODE OG KUNSTSCENE HAR OSLO UDVIKLET SIG TIL EN BY, DER BARE SUMMER AF LIV, OG SOM FORTJENER ET ✓ PÅ DIN 'BUCKET LIST'. SAS​ HAR LAVET EN SÆRLIG SOMMERRUTE TIL OSLO, SÅ DER ER EN DAGLIG MORGENAFGANG FRA AARHUS MED RETUR FRA OSLO OM AFTENEN.

#1 Udendørs kunst

En af de første ting, du kan gøre i Oslo, er at tage på gratis kunstjagt i byens gader og parker. Nogle af de største parker har skulpturer, som du ikke behøver at betale for at kigge på - for eksempel Vigelandsparken og Ekebergparken. Dertil er der masser af fascinerende street art og skulpturer spredt rundt om i byen. Kig op, når du går igennem byen. Imponerende gigantiske malerier bryder husgavlene og giver street art et helt nyt perspektiv.

#2 Lav din egen (arkitek)tur

Foretrækker du historiske bygningsværker eller funky, moderne byggerier? Har du nogensinde gået en tur på taget af et operahus? Der er nye kvarterer med spændende arkitektur, trendy caféer og gode restauranter mange forskellige steder i byen, men også meget for de historisk interesserede. Sving omkring Akers Brygge, hvor du finder et lækkert mix af spændende arkitektur og museer, eller besøg det spritnye Klimahus i Oslos botaniske have.

#3 Smag på Oslo

Oslo har et stort udvalg af restauranter, der hele tiden innoverer og fornyer sig – mange af dem viser en helt ny tilgang til norske ingredienser og madtraditioner. Denne nytænkning har i høj grad præget byens meget populære cocktail- og kaffekultur, hvilket har givet byen stor international anerkendelse. I Oslo tilberedes maden med helt friske råvarer. Du kan få fisk og skaldyr leveret direkte fra havnen eller udforske spisesteder, hvor ingredienserne stammer fra stedets egen have eller en af byens grønne byhaver – Vulkan Bee Garden, Bybonden eller Losæter. Social dining, madboder og langborde finder du i Mathallen og ved fjorden på Vippa.

> Find dine flybilletter til Oslo på sas.dk

- herfra kan du også rejse videre til spændende destinationer som Trondheim, Bergen, Stavanger, Bodø, Tromsø og endda Lofoten. Hotel og billeje kan du booke direkte via SAS.

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte