København

Smuttur til hovedstaden?


Har du tænkt på, hvor nemt det faktisk er at flyve til København fremfor at tage toget eller bilen? Og vidste du, at du fra Aarhus Airport kan vælge mellem ikke mindre end op til 10 daglige afgange...?

Ind i et fly i Aarhus Airport ... og vupti, ca. 30 min. senere står du i København - med nem adgang til at få opfrisket seværdighederne i hovedstaden: Gå fx i butikker på Strøget, og kig op i Rundetårn og forbi Storkespringvandet. Sug inspiration til dig på Statens Museum for Kunst, og spis frokost i solen på Nyhavn. Besøg Operaen på Holmen, kig forbi Den Lille Havfrue - og smut i Tivoli (åbner 6. april), og hils på alle H. C. Andersens eventyrfigurer. Find selv på flere... ! 

​Frequent flyer AAR-CPH?


Good news! Efter at have kørt en kampagne med stor succes har SAS nu valgt at nedsætte den generelle pris på deres Travel Pass. Så flyver du ofte mellem Aarhus og København, kan du nu spare masser af penge! I øvrigt giver et SAS Travel Pass også fleksible afrejsetider og en masse andre fordele.​ > Ja tak, lad mig læse mere om SAS Travel Pass​

Jul i hovedstaden

(Foto: Tivoli; Anders Bøgild, Copenhagen Media Center)​

​Vi kan nemt komme til at glemme, at vores eget lille land rummer rige muligheder for uforglemmelige oplevelser væk fra hverdagen. Eksempelvis er der ikke mange byer, som rummer så megen julemagi som vores egen hovedstad - så måske er det værd at overveje, om din mor/kæreste/bror eller veninde ikke skulle forkæles med en tur til København?

I kunne tage en tur til det hyggelige julemarked i Nyhavn, besøge det fortryllende og traditions-bundne Tivoli eller måske bare indsnuse stemningen og nyde hinandens selskab på en slentretur ned ad Strøget, mens I køber de sidste julegaver?

> Find inspiration til endnu flere magiske juleoplevelser i København
 
Flyv direkte til CPH op til 10 gange dagligt fra Aarhus Airport med sas.dk

> Find billetter til København her​​

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte