Ithaca

Oplev den uspolerede græske perle

Er du til krystalklart vand, sejlads og vandring i bjergene i dagtimerne - og lækker aftensmad på en hyggelig taverna, når aftenen falder på? Så er den græske ø Ithaca måske noget for dig. Ithaca ligger i det Ioniske Hav vest for Grækenlands fastland. Overordnet udmærker Ithaca sig i høj grad ved at være uspoleret af turisme, hvorfor øen giver et autentisk billede af livet på de græske øer.

HVAD SKAL MAN OPLEVE? 

Øens omdrejnings-punkt er havnebyen Vathi, der byder på et væld af små gader, butikker og tavernaer, som giver rig mulighed for at slentre uforstyrret rundt og opleve det rolige liv på øen og forelske sig i de spændende lokale skatte. Området byder ligeledes på strande med krystalklart vand, ligesom øen er velegnet til aktive ferier med eksempelvis sejlads og kajak samt vandring i bjergene. Er du til sejlads, er destinationen oplagt, og du bør i så fald bestemt ikke snyde dig selv for en tur i en af de små både, som lægger til i den hyggelige havn.

> Se hvad de rejsende på Tripadvisor mener, du bør opleve på Ithaca​​​


Hvordan kommer du til Ithaca?

Århus Charter flyver fra den 11. maj 2019 mellem Aarhus Airport og Preveza på det græske fastland. Herfra går turen videre til byen Lefkas med bus, hvorefter du bliver fragtet det sidste stykke til Ithaca med båd. Der flyves til og med lørdag den 12. oktober 2019, dog med en pause i august.  Psssst - husk af Århus Charters gæster parkerer gratis i Aarhus Airport.

> Find hotel og flybilletter til Ithaca​​

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte