Charterflyene letter igen



CYPERN, ZAKYNTHOS OG KRETA FRA SEPTEMBER '20

Over de sidste måneder har passagerer kunne tjekke ind i lufthavnen i Aarhus. Hidtil har det været på rutefly til København, London, Oslo og Rønne, men nu bliver der igen sendt Charter gæster afsted til det græske ø-hav. Århus Charter sender lige nu gæster afsted fra Aarhus Airport mod den sydlige sommervarme til henholdsvis Cypern/Paphos samt til både Zakynthos og Kreta/Chania 

Salget af rejser er netop gået i luften, og Århus Charter har givet priserne et godt nyk nedad. Derfor kan solhungrende gæster smutte til blandt andet Cypern og bo på det femstjernede hotel Coral Beach Resort med indlagt mini-all-inklusive for 4998 kr. per person. Vil du selv stå for forplejningen, kan du komme af sted til Cypern eller Kreta for 2.999 kr. per person, mens den græske paradis-ø Zakynthos lokker med priser helt ned til 2.499 kr. per person. 

Og der er ingen grund til at holde sig tilbage for at bestille rejser, hverken til nu eller til sommerferien i 2021. Hvis rejsevejledningerne ændrer sig, vil man blive kontaktet af Aarhus Charter. Samtidig vil der være fri annullering, gebyrfri ombookning af rejser og prisgaranti.

> BESTIL DIN NÆSTE REJSE HOS ÅRHUS CHARTER HER


Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte