Berlin - flyv billigt og nemt

​Direkte til Berlin

​Fra 30. marts 2020 kan du flyve direkte til Berlin fra Aarhus Airport med lavprisselskabet easyJet! 

 

​​De fleste østjyder har været i Berlin - og langt de fleste drømmer om at bruge meget mere tid der - og nu bliver det ikke nemmere!​ Du kan flyve direkte alle mandage og fredage - perfekt til den forlængende weekend i den spændende storby!​

> JA TAK, LAD MIG FINDE BILLIGE BILLETTER MED DET SAMME!​​​

Mange vil have besøgt byen på en studie- eller interrailtur med vennerne, et maratonløb i byens gader eller i forbindelse med en Nena-koncert i 80’erne eller 90’erne. Og de fleste har nok enten set, oplevet eller hørt om Berlins store turistattraktioner som fx tv-tårnet ved Alexanderplatz, Brandenburger Tor, Potzdamer Platz, resterne af Berlin-muren og Checkpoint Charlie. Men ikke alle ved lige, hvor man finder de ’små snedige’ steder, der for alvor afslører, at Berlin er en rå, lækker storby med ekstra megen kant​.


oplev BYEN MED KANT​

Bad for eksempel i søen Flughafensee i den nordlige del af byen, og nyd den tilhørende strand (søen ligger faktisk liiiige ved siden af lufthavnen Berlin Tegel, som er der, easyJet flyver til fra Aarhus!). Shop i ’Bikini Berlin’ - et anderledes shopping-center kun med popup-butikker. Besøg det underholdende ’Currywurst Museum’, hvor kæmpe-ketchup-dryp hænger ned fra loftet, tag en slapper i en pølseformet sofa, og køb pølsesouvenirs i museumsbutikken. Eller nap den ’nemme’ løsning, som du kan booke hjemmefra – en guidet gåtur gennem byen, hvor du for alvor får indblik i byens identitet gennem besøg i områder, der er væsentligt mindre turistede, og som virkelig vil give dig smag for byen (og masser af foto-potentiale!). Søg fx på ”The Alternative Berlin Experience”.

Se hvad de rejsende mener du skal opleve i Berlin

Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte