berlin - flyv billigt og nemt

 BIG BERLIN 

De fleste østjyder har været i Berlin - og langt de fleste drømmer om at bruge meget mere tid der! Og nu bliver det meget nemmere og billigere fra Aarhus, når det britiske lavprisselskab easyJet åbner deres nye direkte rute fra september 2018, 2 ugentlige returafgange - onsdag og lørdag.

> Ja tak, lad finde finde billige billetter med det samme!​​

Mange vil have besøgt byen på en studie- eller interrailtur med vennerne, et maratonløb i byens gader eller i forbindelse med en Nena-koncert i 80’erne eller 90’erne. Og de fleste har nok enten set, oplevet eller hørt om Berlins store turistattraktioner som fx tv-tårnet ved Alexanderplatz, Brandenburger Tor, Potzdamer Platz, resterne af Berlin-muren og Checkpoint Charlie. Men ikke alle ved lige, hvor man finder de ’små snedige’ steder, der for alvor afslører, at Berlin er en rå, lækker storby med ekstra megen kant​.


oplev BYEN MED KANT​

Bad for eksempel i søen Flughafensee i den nordlige del af byen, og nyd den tilhørende strand (søen ligger faktisk liiiige ved siden af lufthavnen Berlin Tegel, som er der, easyJet flyver til fra Aarhus!). Shop i ’Bikini Berlin’ - et anderledes shopping-center kun med popup-butikker. Besøg det underholdende ’Currywurst Museum’, hvor kæmpe-ketchup-dryp hænger ned fra loftet, tag en slapper i en pølseformet sofa, og køb pølsesouvenirs i museumsbutikken. Eller nap den ’nemme’ løsning, som du kan booke hjemmefra – en guidet gåtur gennem byen, hvor du for alvor får indblik i byens identitet gennem besøg i områder, der er væsentligt mindre turistede, og som virkelig vil give dig smag for byen (og masser af foto-potentiale!). Søg fx på ”The Alternative Berlin Experience”.

Se hvad de rejsende mener du skal opleve i Berlin

AFGANGE
SMS Dato Flyselskab Flynummer Til Tidspunkt Bemærkning
ANKOMSTER
SMS Dato Flyselskab Flynummer Fra Tidspunkt Bemærkning

Udvalgte one-stop

Direkte