Alicante

COSTA BLANCA 

Fra sommer 2020 kan du flyve til den populære spanske destination Alicante - direkte med SAS! Kilometer efter kilometer af skønne, hvide sandstrande, krystalklart hav og palmetræer der vajer i brisen fra havet. Sol og varme året rundt og et mekka af golfbaner trækker 1000-vis af turister til Alicante - så det er Ikke sært, at Alicante på Costa Blanca-kysten er spaniernes eget foretrukne feriemål! Fra slutningen af juni kan du hver tirsdag i højsæsonen opleve den smukke kyst på egen hånd - nemt og bekvemt direkte fra Aarhus Airport!

Tidstabel for SAS ruten mellem Aarhus og Alicante

OPlevelser for en hver

Alicante bugner af oplevelser for en hver smag! Gå gennem den imponerende Explanada de España​. Tag på madlavningskursus og lær at lave paella, Hop på den hyggelige sporvogn og besøg de nærliggende områder såsom ferieområdet Benidorm​, tag på slendretur i den charmerende bydel Barrio Santa Cruz​, smag dig gennem vingårdene​ uden for byen, eller oplev palmelunden i Elche​ og bedøm selv om du ikke også er enig i, at den 2600 år gamle lund er værdig til at være på UNESCOs verdensarvsliste​. 

Kridhvide strande

Alicante er placeret på Costa Blanca som er en 200 km lang kyststrækning​ ud til middelhavet på Spaniens sydlige kyst. 'Den hvide kyst' - det er ikke svært at forestille sig, hvorfor kysten har fået det navn, når man ser de kridhvide strande og det krystalblå vand, der bare strækker sig så langt øjet rækker. Så er du i Alicante må du ikke snyde dig selv for at opleve den smukke kyststrækning hvad enten du er til havbadning eller bare en smuk aftentur.

​ferie på greenen?  

Befinder du dig på Costa Blanca skal du ikke lede læge efter en golfbane​ -  der er ikke mindre end 15 i provinsen, alle med en rimelig køreafstand. Kun 15-minutters kørsel fra byens centrum  finder du Alicante Golf Club​. Banen emmer af romersk kulturarv i udsmykning - og ikkemindst udfordring, da man fx på 14- hul skal forsøge at undgå de romerske ruiner.  

> ja tak! Lad mig booke mine billetter til Alicante med SAS nu

                     Find flybilletter med SAS fra Aarhus
Departures
SMS Date Airlines Flight no. to time  Status
ARRIVALS
SMS Date Airlines flight no. From     time  status

Udvalgte one-stop

Direkte