Sikker bagage
 
Er du i tvivl om, hvad du må medbringe i henholdsvis indskrevet bagage og håndbagage? Så følg linkene i højre side under billedet.

Husk pas eller anden officiel identifikation, når du rejser til udlandet
Ændrede EU-bestemmelser medfører, at rejsende til udlandet, der har foretaget check-in, skal kunne identificere sig, før de går ombord på flyet. Ved rejser uden for Norden er pas eneste gyldige legitimation. Ved rejser til lande i den nordiske pasunion kan anvendes kørekort, sygesikringsbevis og naturligvis pas.

Jagt- eller konkurrencevåben med på rejsen
Der gælder særlige regler både hos luftfartsselskabet og i lufthavnen, når man har jagt- eller konkurrencevåben med på rejsen. Kontakt derfor først dit luftfartsselskab, for at høre om hvilke regler, der gælder. Hverken våben eller ammunition må transporteres i håndbagagen. Kom i god tid, da våbnet skal inspiceres af securitypersonale i forbindelse med check-in, som altid skal ske ved personlig henvendelse, når man rejser med våben. For at gøre ekspeditionen nemmere bedes man udfylde en våbenformular hjemmefra - se link til højre. Formularen kan også fås ved check-in.

Rejse til EU-land: Ved rejse til et EU-land skal man have et gyldigt våbenpas, der kontrolleres af securitypersonale.
Rejse til ikke-EU-land: Ved rejse til et land uden for EU skal man foruden gyldigt våbenpas vise en udfyldt våbendeklaration.