NB! Rejser du via en af vores ruter til fx Oslo, København eller Prag, har du mulighed for at nå hele verden - med ét stop. Rejs fx til destinationer som Bangkok, New York, Moskva, Chicago, Barcelona, Paris, Rom, Tel Aviv, Amsterdam - og mange, mange flere....
 
 
 
Start ferien i Aarhus Airport!
 
Uanset om du er til charter eller storby, om du rejser alene eller med familie, venner, veninder, ægtefælle eller kæreste, så har du rigtig mange muligheder med Aarhus Airport som afrejselufthavn. 
 
CHARTERFERIE?
Aarhus Charter, der har base i Aarhus Airport, tilbyder skønne rejsemål uanset årstid. På sommerprogrammet kommer du p.t. til Cypern og Mallorca. På Århus Charters vinterprogram finder du destinationerne Tenerife og Madeira. Du finder altid billetterne på www.aarhuscharter.dk.
 
HUSK: Aarhus Charter tilbyder altid sine rejsende gratis parkering i Aarhus Airport.
 
SKIFERIE?
Har du tænkt på, at du nemt kan flyve på skiferie hele vinteren via vores rute til København - og til særdeles konkurrencedygtige priser .....? Flyv fx Aarhus - København - Genève med SAS. Og vupti – så er du i nærheden af et skisportssted. 
 
STORBYFERIE?
Har du tænkt på, hvor nemt du kan flyve på storbyferie  - både via vores direkte ruter til fx Oslo, Stockholm og London, men også via vores rute til København - og til særdeles konkurrencedygtige priser .....? Flyv fx til kærlighedens hovedstad Paris med SAS.  
 
Rigtig god ferie!